Erotikus történetek – Egy örömlány vallomásai

2. rész – Tiffy és a főnökasszony

 

Erotikus történetek - Egy örömlány vallomásai

Mindig is kőkemény heteroszexuális beállítottságúnak vallottam magam, nem gondoltam volna, hogy bármikor is nővel fogok ágyba bújni. De még szerencse, hogy megtörtént! Mert azóta bizony rákaptam az ízére. Van abban valami különleges édességérzet, mikor két nő szedi széjjel egymást és képes egymás testére rágerjedni. Olyan ez, mintha valami különleges és drága desszertet ennél, mondjuk valami francia jégkrémet. Én is így jártam. Akadt egy olyan kuncsaftom, akiről nem tudtam eleinte, hogy nő, csak akkor, amikor a környezetében élők nemes egyszerűséggel főnökasszonynak nevezték, akkor jöttem rá. Diszkrét kapcsolatra keresett egy örömlányt, később nem volt kizárva, hogy a férjét is bevonjuk a játékba. Ehhez viszont hosszú út vezetett. Előbb nekem kellett összebarátkoznom vele, szolgáltatásaim közé tartozik, hogy megpróbálom picit megismerni az alanyomat, nem erőltetve, csak amennyit ő is tudatni akar velem.  A főnökasszony már első körben meglepett, mert munkamegbeszélés címszóval hivatott az irodájába. Tetszett neki, hogy csipkelődhet a gondolattal, hogy oda megyek, mindenki láthat, mindenkivel találkozom, de igazából csak ő tudja, ki vagyok és miért is mentem.

Szerda reggel volt, mikor elindultam a tizenkét emeletes irodaház felé. Fura módon izgatott voltam, ilyet rég éreztem a kuncsaftjaimmal kapcsolatban, de ez valami más volt és valami új. Nem tudtam, hogyan fogok reagálni ebben a helyzetben. A legfelső szinten volt panorámás irodája, messze ellehetett látni a hatalmasan terpeszkedő ablakokból, jól esett rácsodálkozni a reggeli napfényben tündöklő városra, micsoda élvezet jut a főnökasszonynak minden reggelre. A legfelső szinten kiszálltam a liftből, majd néhány lépés és egy széles kétszárnyú ajtó előtt találtam magam. Kinyitva, tágas, szokatlanul világos iroda tárult elém, sürgő-forgó emberekkel, vegyesen nőkkel és férfiakkal. A főnökasszony egy modell ügynökség feje volt. Tulajdonképpen ezzel magyaráztam, hogy a másik nemre is el kezdett játszani, a sok csinos, egészséges fiatal, jó testű nővel körbevéve, bizonyára egyiken-másikon megakadt a szeme. Végig szántottam tekintetemmel az embereken, mintha egy káoszba kerültem volna, telefoncsengések, nyomtatók, faxok zümmögése, asztalfiókok csapkodása, vegyes hangok csapódtak a fülemnek. A főnökasszony irodája a hatalmas nyitott terem sarkában volt kialakítva. Iroda az irodában.

A recepciós fiú természetes kedvességgel fogadott, kérdezte kit keresek, mire elmondtam be vagyok jelentkezve munkamegbeszélésre. Szolid mosoly kíséretében csekkolta a laptopon az időpontomat, majd beszólt a főnökasszonynak, hogy megérkeztem. Elirányított a sarokiroda felé. Nem tagadom igazi esztétikai élmény volt a csinos testű lányok között járkálni, s volt egy-két nedvesítően jóképű férfi modell is a teremben. Bekopogtam az ajtón. Erélyes női hang tessékelt be. Belépve tágas iroda fogadott, körben üveggel, az íróasztalnál ülve is jól ráláthatott a modellekre. Alaposan körbe néztem, majd kezet fogtunk, meleg, ápolt bőre, bizalom gerjesztően simult a tenyerembe. Hellyel kínált. Kíváncsi voltam, hogyan alakítja a kapcsolat folytatását, mindent rábíztam, a szituáció számomra is ismeretlen volt. Italt vett elő, szó nélkül töltött mindkettőnknek.

– Nem korai még innunk? – kérdeztem, hogy valamivel hozzájáruljak a kommunikáció megkezdéséhez.

– Egyáltalán nem, szeretném, ha feloldódnál és én irányíthatnék mindent! – tökéletes magabiztossággal jött a válasz. Világossá vált előttem, hogy mindent eltervezett, s most a terv szerint halad. A főnökasszony az a fajta nő volt, aki nem tűrte meg, ha nem az elképzelései szerint történnek a dolgok.

Egy gomb megnyomásával a köröskörül üveg iroda elsötétedett, tiszta high-tech technológia, nagyon izgalmas volt, vajon mit gondolhattak a kinti munkatársak? Úgy láttam a főnökasszonyt ez nem érdekelte, mintha lett volna már ilyenben része. Sötét szemében kemény fény csillogott, amit kifejezetten emelt mély tónusú sminkje, hosszú barna hajába néha izgatottan beletúrt és hátra rendezte őket. Ezek a mozdulatok szinte felizgattak. Furcsa érzés volt, addig nem néztem így nőre, mint akkor.

Mellém állt és megsimogatta az arcomat, a hajamat, dicsérő szavakat suttogott a fülembe, nagyon tetszett neki a sminkem. Éreztem forró leheletét a fülemen, ahogy a szavakat egymás után kiejtette, majd nyelvével a fülcimpámat kezdte izgatni. Ettől éreztem, hogy benedvesedem, ahogy tangám egyre jobban átitatódott kéjnedvemmel, egyre nagyobb vágyat éreztem, hogy én is viszonozzam a kényeztetést. Azt a hatást akartam kelteni benne, hogy voltam már nővel. Elkezdtem kigombolni aranyszín díszítésű, fehér blúzát, mert meredező bimbói majd átszúrták. Simogattam a melleit a melltartón keresztül, próbáltam attól is megszabadítani, ő közben a nyakamat szívta, beletúrt a hajamba, már-már erőszakosan húzta magához a fejem. Ajkaimba harapott és utat tört nyelvével a számba. Csókolt, szívta a nyelvem, játszadozott vele, és úgy éreztem a hegyétől a tövéig érezni akarja. Egy határozott mozdulat és lecibálta rólam a blúzt, melltartó nélkül álltam előtte. Leültetett az ágyra és ráhajolt a melleimre, markolászta, nyalogatta, beszopta bimbóimat, amitől akarva-akaratlanul teljesen megkeményedtek.

– Óh, látom, iszonyatosan élvezed! Jó vagyok mi? Mondd, hogy igen! – suttogta már-már könyörgő hangon. Csak most hallottam először ennyire emberien megszólalni a főnökasszonyt, úgy látszik, a kéjtől egészen emberi tud lenni.

Most én következtem. Felálltam és gyengéden a hatalmas bőr heverő felé tereltem, lefektettem, lehúztam róla a szoknyáját és a blúz is végre teljesen lekerült róla. Fekete tanga együttes volt rajta, ami nagyszerűen illet fehér bőréhez. Bőre nem volt épp hibátlan, combjain néhol már megjelent a narancsbőr, de látszott, hogy folyamatosan kezeli, arca és felső testének azon részei, amelyek a ruhából kilátszanak feltűnően ápoltak voltak. Természetes, hogy a több mint negyven év már meglátszott rajta.

Lehúztam a tangáját is, a melltartó a földre került. Teljesen meztelen feküdt előttem egy nő és éreztem, hogy mennyire felizgat a helyzet. Nedves voltam és bimbóm továbbra is meredezett, már-már fájt, annyira kemény volt. Átléptem rajta, lovagló ülésben ültem a vénuszdombja fölött. Karjait nyújtotta, meg akarta érinteni a mellem, a fenekembe markolt, ujjazni készült borotvált kéjcsészémet. Ráhajoltam, melleink összeértek, annyira izgató volt a két egynemű szervnek az érintkezése, a millió idegvégződés örömtáncot járt ezekre a mozdulatokra.

Hirtelen a személyi hívó elkezdett berregni. Egy pillanatra a főnökasszony összerezzent. Megnézte a hívó félt, s közölte, hogy a férje az, aki be akar jönni az irodába, de nem engedi neki, mert először nem akar osztozni. Első alkalommal csak az övé vagyok, senki másé. Kettesben akarja velem megfutni ezt a nem mindennapi élvezetet.

– Tudod, még nem voltam nővel, de a lányok láttán, mindig feltör bennem a vágy, ezért is akartalak kipróbálni. – mondta az ágy szélén ülve, miután befejezte férjével való beszélgetést. A hátánál feküdtem, s csendben csak mosolyogtam magamban, lám, lám milyen igazam van, eltaláltam ennek a különös kéjutazásnak a kiváltó okát. De nagyon is tudtam, hogyan kell reagálni, hogy a kuncsaftok mindig azt hallják, amit szeretnének. Ezért inkább szó nélkül cirógattam meztelen hátát, s néztem, ahogy vékony hátán minden csigolyát meg tudnék számolni. Ezektől a mozdulatoktól újra fellobbant benne a vágy, s viszonozta simogatásomat.

– Folytassuk? – kérdeztem. Azt akartam, ő irányítson, hisz szüksége volt arra, hogy ebben a helyzetben is ő legyen a főnök.

– Igen! Gyere rám, és kényeztess! – hívott a karjaiba. Engedelmesen kényeztettem tovább. Végül is ezért fizetett és nem is keveset. Széttárt lábakkal feküdt az ágyon, végig simogattam a combja belső részét egészen a szeméremajkakig, s egy kicsit a csiklóját is érezni akartam, hogyan reagál az érintésemre. Hát mit mondjak, ügyesen csinálhattam, mert elég gyorsan duzzadni kezdett. Elkapta a fejemet és odahúzta, hogy nyalogassam. Engedelmesen csináltam és nyelvemmel megérintettem a fanyar ízű és illatú nedves kéjforrást.

Közben kintről beszűrődött az iroda minden zaja, de érdekes módon senki nem hiányolta a főnökasszonyt. Olyan benyomásom volt, mintha máskor is elvonult volna az elektronikusan elsötétíthető üvegek diszkrét védelme mögé. Hangos nyögdécseléssel adta tudtomra, hogy valami különlegesre vágyik. Leszálltam a heverőről és elővettem a kellékeimet, amit meglepetésnek hoztam. Egy tubus tejszínhab, egy csomag érett eper és egy doboz csoki reszelék. A főnökasszony szeme felcsillant, mikor meglátta. Különleges játék vette kezdetét. Az orgazmushoz vezető utat szerettem volna még egy kicsit megédesíteni. A tejszínhabból egy hatalmas szívet rajzoltam a főnökasszony hasára, aminek az alsó csücske egészen a borotvált szeméremdombjáig ért. Az érett eperből kettőt a bimbójára helyeztem, egyet pedig a szívecske csücskére, egészen a csiklója fölé. Szapora lélegzete tudatta velem, hogy tetszik a főnökasszonynak, amit csinálok. Talán ilyen különleges játékba még nem volt része férfikéztől sem. A tejszínhab-szívre rászórtam a csoki reszeléket, s a csiklótól felfelé a hason, elkezdtem nyalni az édességet, remegve nyögdécselt, ahogy közben ujjaimmal is kényeztettem. Úgy éreztem nemsokára őt is meglepi az orgazmusa színes felhője. Egyszerre kényeztettem, nyelvvel és ujjakkal, ahogy a hasán a bőrével épp csak a nyelvem hegye érintkezett, úgy minden egyes nyelvcsapásnál megremegett. Már tényleg nem sok kellett ahhoz, hogy az orgazmus felhőjében elmerüljön, ezért egyre intenzívebben kezdtem nyalni. Soha nem számított, hogy én élvezem-e, amit a kuncsaftjaimnak teszek, vagy amit ők csinálnak velem, de hálás tudtam lenni, ha nekem is jutott egy kis orgazmus-morzsa.

Ezt a határozott, kemény, vezető beosztású nőt kötelességem volt kielégíteni. Egyszer csak éreztem, hogy izmai megfeszülnek, s egyre hangosabban és gyorsabban lélegzett, nyögdécselésekkel vegyítve. De nem akartam, hogy netalán kint is meghallják, nem voltam biztos benne mennyire hangszigetelt a luxus üvegkalitka, ezért gyengéden betapasztottam a száját a tenyeremmel. Mintha ettől még jobban beindult volna, mert engedte magát az orgazmustól elvarázsolni, hangosan, szenvedélyesen, meg-megakadó lélegzettel.

Nem tagadom engem is kifárasztott ez a heves, de odaadó nő. Darabig feküdt a heverőn, fáradtan pihegve, most gyenge volt, mint egy kismadár, nem látszott rajta az erős, parancsoló személyiségnek nyoma se.

Ekkor kopogtattak az ajtón. A hangra összerezzent, de másodpercek alatt visszanyerte méltóságteljes, parancsoló önmagát és hangosan kiszólt:

– Munkamegbeszélés folyik! Ne zavarjatok!

A bejegyzés kategóriája: Erotika
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.