Csúcstechnológiás We-Vibe vibrátor

Vibrátorok széles választéka

Vibrátorok széles választéka

Ha imádjuk az újdonságokat és mindig valami izgalomra vágyunk, akkor nézzük meg mit kínál számunkra egy szexáruház. Nemcsak a férfiakra, de a nőkre is gondol, arról nem is beszélve, hogy olyan termékek is vannak, amelyeket mind a két fél egyaránt tud használni.

Ilyen a We-Vibe vibrátor, ami a kialakításának köszönhetően egyszerre mind a két félnek tud felejthetetlen élményt nyújtani. Különleges formájára kell figyelni, valamint arra, hogy a vibrátor roppant hajlékony. Aktus előtt úgy kell az intim részekhez érinteni, hogy az ne csak a csiklót, hanem a hüvelyt is izgassa, így egyszerre lehet kényeztetni mind a két pontot.

A férfi számára is bizsergető érzést fog adni, így lesz fantasztikus az együttlét. A We-Vibe vibrátor megbízható motorral rendelkezik, aminek a sebességét több fokozatra lehet állítani. Felülete selymes, alapanyaga rugalmas. A We-Vibe vibrátor egyedi módon lepi meg a párokat: olyan telefonos kapcsolatra képes, amivel egymásnak tudnak üzengetni, áthidalva tereket vagy távolságokat.

 

A bejegyzés kategóriája: Erotika
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.