Új élmények péniszgyűrűvel

Hatalmas repertoár áll a rendelkezésünkre, a különféle segédeszközök terén, amikkel izgalmasabbá tehetjük az együttléteket. A férfiak által leginkább kedvelt darab nem más, mint a péniszgyűrű. De sok nő is preferálja ezt a terméket, hiszen így tovább kényeztetheti párja duzzadt farkát.

Mire szolgál pontosan?

A farok vagy a herék tövére helyezve gátolja a vér kiáramlását a péniszből, ezért hosszabb és intenzívebb merevedést okoz. Az élvezeti faktor megsokszorozódik és mindez egyszerűen elérhető vágyfokozó készítmények használata nélkül. Pároknak és egyedülálló férfiaknak egyaránt ajánlott, mert a péniszgyűrűvel a maszturbálás során is új élményt okoz.

Késlelteti a magömlést

Rengeteg férfinak okoz gondot az erekciózavar, de a korai magömlés is kiábrándíthatja a partnert már az első alkalommal.

Hiszen, mint tudjuk, az első benyomás nagyon fontos. A farokgyűrű viszont mindkét esetben segít elkerülni a kínos helyzeteket. A használata egyáltalán nem számít kényelmetlennek, még óvszerrel együtt is felhelyezhető. Ilyenkor érdemes előbb a farokgyűrűt felhelyezni a merev hímtag tövére, majd ezután kerülhet fel az óvszer.

Nem veszélyes a használata?

A rendeltetésszerű használata egyáltalán nem számít veszélyesnek. A szorító érzés nem okoz fájdalmat vagy kényelmetlen érzést szex közben.

A vibrációs gyűrű lényege éppen az ingerek és a merevedés fokozása. Apropó vibrogyűrű! Ez már egy fejlettebb változat, ami a csikló izgatására is alkalmas a hölgyek legnagyobb örömére.

A gondok ott kezdődhetnek, hogyha túl szoros az adott változat. Egy idő után kényelmetlen lesz a használata és káros hatással lehet az erekre. Nem szabad több órán át viselni. Általában az ideális időtartam 20-30 perc. Ezen felül szintén az érkárosodás veszélye áll fent. Tehát nem érdemes fent hagyni egész éjszakára.

A vibrációs gyűrű típusai

Alapvetőleg két változat közül választhatunk. Az elemes és az akkus egyaránt megtalálhatóak a szexshopokban. Az előbbit általában csak ki és bekapcsolni lehet és nem rendelkezik semmilyen extra funkcióval. Míg az akkus heregyűrű akár 10-12 eltérő rezgőmóddal is rendelkezhet.

Kategória: Erotika | A közvetlen link.